سرپرست دانشگاه کوثر بجنورد گفت: خراسانشمالی به لحاظ فضاهای مرتبط با پژوهش، کمبودها و محرومیتهای بسیاری دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد، محمدعلی رباط جزی اظهار کرد: کمبودهای موجود در فضای آزمایشگاهی و پژوهشی و نبود پژوهشکدههای مختلف در استان و دانشگاههای آن، از عوامل مهم و تاثیرگذار بر امر پژوهش خواهد بود.
وی با تاکید بر نادیده گرفتن پتانسیل جوان در حوزه پژوهش، افزود: متاسفانه در تعریف و تخصیص امور پژوهشی و فناوری و پتانسیلهای علمی و پژوهشی، افراد جوان مورد توجه قرار نمیگیرد.
رباط جزی ادامه داد: در این راستا شایسته است مسئولان در امر پژوهش، نیروهای جوان و دارای ایده را تشویق و پژوهش را از حالت کاغذی خارج کنند.
وی با اشاره به چالش های حوزه ارتباط با صنعت، گفت: هدف از ارتباط صنعت و دانشگاه تبدیل علم به ثروت کارآفرینی است، بنابراین تقویت این ارتباط میتواند به فرآیند تبدیل علم به ثروت سرعت بخشد.
رباط جزی عنوان کرد: اما به دلیل آنکه در حال حاضر قسمت اعظم این ارتباط باید از طریق سیستم های دولتی انجام شود، در این راستا سازمان های اجرایی استان به عنوان یکی از ارکان مهم سیاستگذاری در این بخش می توانند ایفای نقش کنند.
وی یادآورشد: با کمک و همدلی همه مسئولان در حوزه های دانشگاهی و صنعت و با سیاستگذاری و نظارت بخش دولتی می توان نقطه عطفی در برنامهریزیهای کلان در این حوزه به وجود آورد.
رباط جزی خاطرنشان کرد: نیازسنجی پژوهشی ملی، منطقه ای و محلی، تهیه و تنظیم سند آمایش آموزش عالی برای رصد افق های پیش رو، دعوت از بخش های کلان صنعت برای رصد پژوهش های دانشگاه ها و اخذ نظرات آنها برای برنامه ریزی مسیر پژوهش در دانشگاه ها و حضور فعال پارک های علم و فناوری در صحنه از راهکارهای مهم در رفع موانع پژوهش در استان است.
گفتنی است نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و کارآفرینان برتر خراسانشمالی از 15 تا 18 آذرماه سال جاری در محل سالن ورزشی هلال احمر بجنورد برای بازدید علاقمندان دایر است.